Subhasta literària a Sant Pere de Torelló

7217

El proper dissabte 4 de març a 2/4 de 6 de la tarda, hi ha una subhasta de llibres vells programada als baixos del Casal Cultural i Recreatiu de Sant Pere de Torelló. A partir de les 4, però, l’exposició ja restarà oberta perquè tot aquell que vulgui participar-hi pugi veure la totalitat dels lots que es subhastaran.

Igualment, a partir del dissabte 18 de febrer, hi haurà una mostra dels lots que es subhastaran exposats a la Biblioteca L’Esqueller de Sant Pere de Torelló. Durant els següents 15 dies, doncs, tots aquells interessats podran acostar-se a la biblioteca i apuntar en una de les butlletes que trobaran a la mateixa exposició aquells lots pels quals estan interessats. 

Per participar a la subhasta, es necessitarà comprar un número que costarà 0,50 cèntims (es pot comprar de manera individual o un número per grup). Amb l’adquisició d’aquest número ja es podrà participar a la subhasta: es poden fer puges de com a mínim 0,50€ cada vegada. El lot de llibres que s’adquireixi s’haurà de pagar a l’instant i no es podrà retornar sota cap concepte.

La subhasta, organitzada per L’escriba amb la col·laboració del col·lectiu artístic 861.Art i La Biblioteca L’Esqueller, pretén recollir fons per poder continuar organitzant activitats de caire cultural.

AnteriorCom una fotografia pot fer que la natura sigui encara més increïble
SegüentEl camí cap a un Oscar
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.