Dijous 8 de febrer, a les 18.30h, Laia Casadevall presentarà a la llibreria Muntanya de Llibres de Vic Maternidad consciente.

Aquesta vigatana és infermera, experta en parts a domicili i especialista en lactància materna. És una gran divulgadora dels drets sexuals i reproductius de les dones a les xarxes socials o bé a través de la docència i l’activisme. Fa tres anys va debutar en el món del llibre amb Guía para un embarazo consciente, una obra que s’ha convertit en manual de referència sobre la maternitat informada. Ara torna a les llibreries amb Maternidad consciente, en el qual repassa exhaustivament els temes fonamentals en els primers dos anys de criança: el postpart, la lactància, el paper de la parella durant la criança, el son del bebè, l’alimentació complementària…

 

Imatge de portada de Freepik

AnteriorGuanyadors dels Premis Gaudí 2024
SegüentAquest divendres 9 de febrer als cines…
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.