Divendres 15 de març a les 19:00h, la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA acollirà la presentació del llibre Les claus de Gràcia, de la manlleuenca Araceli Bruch Pla, editada per Trípode. 

La protagonista d’aquesta novel·la és una actriu que ens narra en primera persona allò que li succeeix quan obre una porta inesperada: el retrobament després de trenta anys amb el pare del seu fill, amb qui no va tenir més contacte, des de la seva separació pels episodis de violència que va patir de ben jove. A partir del joc teatral, l’actriu i el seu personatge dialoguen dins d’un món de perspectives i contrastos, que ens porten a una reflexió envers l’alteritat i la identificació amb nosaltres mateixos. L’autora, amb una trama molt rodona i uns personatges del tot creïbles, aconsegueix imatges potents i escenes que et queden gravades a la memòria.

 

Imatge de valeria_aksakova a Freepik

AnteriorAquest divendres 15 de març als cinemes…
SegüentCINECLUB XIC. Robot Dreams
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.