El pròxim divendres 22 de març a les 18.30h, la llibreria Muntanya de llibres de Vic acollirà la presentació de la novel·la La passadora, de Laia Perarnau. 

Torna Laia Perearnau, autora de Francesca de Barcelona, amb una novel·la històrica impressionant. La història d’una dona que arriscava la vida per ajudar a travessar la frontera per les muntanyes.Ens situem als anys quaranta, amb diferents històries que s’aniran encreuant fins a confluir en el moment en què tot un grup de fugitius, liderat per la Sol Mentruit, travessarà els Pirineus per fugir dels nazis durant la Segona Guerra Mundial. Com que ha estat testimoni d’un assassinat, la Sol ha de fugir del seu poble, Bescaran, i refugiar-se entre un grup de contrabandistes a Andorra. Allà entrarà en una xarxa d’evasió, on farà de correu per portar documentació sensible al consolat britànic de Barcelona. Enmig dels seus viatges, s’enamorarà d’un francès estrafolari i lletraferit i descobrirà que és un oficial alemany, en Max Schell.


Muntanya de llibres
Carrer Verdaguer, 24 de Vic
93 885 08 85

 

 

Imatge de portada

AnteriorCICLE GAUDÍ. El mestre que va prometre el mar
SegüentAquest divendres 22 de març als cinemes…
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.