Dilluns 27 de febrer, a les 18.30 h, l’escriptor Pep Coll presentarà a la llibreria Muntanya de llibres de Vic la seva darrera novel·la, La llarga migdiada de Déu. Estarà acompanyat per l’alpinista i també escriptor Edu Sallent.

Ens situem a França l’any 1940. Samuel Silverstein, el protagonista d’aquest relat, és un transportista jueu que es troba atrapat enmig de la fugida de fugitius que les tropes nazis empenyen cap al Midi. De camí, sobreviu al bombardeig de Luftwaffe i Silverstein ho perd tot. El cúmul de circumstancies que l’envolten l’obligaran a començar una nova vida com a agent d’una organització clandestina que treballa per amagar a infants jueus a les zones rurals.

Els Pirineus acaben presentant-se com l’única opció d’escapada. Mentre la barbàrie arrasa Europa, els jueus esperen que Jahvè es desperti d’una vegada. Pep Coll teixeix amb traça, vigor i emoció una novel·la que, malauradament, ens toca ben de prop.

Pep Coll és un escriptor de llarga trajectòria ja, amb títols que han aconseguit molt d’èxit com Dos taüts negres i dos de blancs o Al mateix riu d’Heràclit, i diversos reconeixements.

 

Imatge de portada

AnteriorPRESENTACIÓ. Els noms dels ocells en el llenguatge popular català
SegüentCINECLUB VIC. Els que es van quedar
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.