El proper 14 d’abril, la llibreria Muntanya de Llibres acollirà la presentació del llibre El llegat de les cendres, de Coia Valls. L’autora estarà acompanyada per l’escriptora Teresa Martí. 

Al bell mig del segle XIV, Barcelona encara pateix seqüeles de la gran pesta. Durant aquest període d’incertesa, poc abans de la implantació del dret romà, un grup de dones lluita per fer-se càrrec de la recuperació de la ciutat i s’uniran per plantejar una altra Barcelona on sigui possible l’esperança per encendre un foc nou que torni a il·luminar la ciutat. Molts, ancorats en un món que s’acaba, el voldran apagar. Mentrestant, el germà de l’Alèxia, en Narcís, deixeble del pintor Ferrer Bassa, intentarà donar sentit a les seves inquietuds artístiques. Ell i la Caterina fundaran la Casa dels Obradors, un projecte destinat a posar en valor noves iniciatives que es basin en les capacitats de cadascú. Tothom hi tindrà un lloc i podrà ser aprenent i mestre alhora. El foc il·lumina, però també crema i deixa cendres. Les cendres contenen la memòria del que ha estat i, si cauen en bon recer, poden ser la llavor d’un nou futur. El llegat de les cendres és una emocionant i inspiradora història de lluita protagonitzada per unes dones capaces de mostrar-nos que l’essencial és indestructible.

 

Imatge de portada

Anterior“L’univers no està gaire per històries”, Marc Capdevila Peña
SegüentAquest divendres 14 d’abril als cinemes…
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.