Divendres 12 d’abril a les 19.00h, Can Puget acollirà la presentació del llibre ‘Culpable’, del manlleuenc Roger Font. L’acte serà conduït per Dídac Gelabert. 

Què és la culpa? De què serveix el càstig? On és la línia que separa la veritat de les mentides que ens expliquem a nosaltres mateixos per sobreviure? Aquesta és la història real d’un home que va matar una altra persona. El relat comença poques hores després que s’hagi comès el crim i ressegueix el periple que viu el protagonista, un politoxicòman, a partir d’aquell moment: primer a la presó, després en pisos tutelats i, finalment, en una llibertat que ho és menys del que sembla. En les seves reflexions, hi abunden la capacitat de superació i sacrifici, el penediment, l’avorriment, l’abstinència, la literatura… Aquesta novel·la és, sobretot, la dissecció de la ment d’un addicte.

 

Imatge de portada

Anterior‘Viaje al Congo’, André Gide
SegüentESTRENES. Aquest divendres 12 d’abril als cinemes…
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.