“Pedra de tartera” dissabte a l’ETC

1488

El Grup Teatre Atlàntida de Folgueroles representa dissabte l’adaptació de la novel·la homònima de Maria Barbal, Pedra de tartera (1985).

La Conxa, que viu allunyada del seu Pallars natal, rememora en primera persona les vivències d’una vida, la seva, marcada per la petja de la història: l’adveniment de la República, la Guerra Civil i els primers anys del Franquisme, fets acompanyats per les característiques pròpies d’un sistema patriarcal que estructura la societat rural on viu.

Pedra de tartera es podrà veure aquest dissabte 21 de gener a 2/4 de 10 del vespre a l’Espai ETC de Vic. Es poden comprar les entrades des de la web de l’ETC o el mateix dia a taquilla. Igualment, L’escriba organitza el sorteig d’una entrada doble a través de les xarxes socials: Facebook i Twitter.

AnteriorCineclub Vic
SegüentEl poder: l’art humà
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.