El poder: l’art humà

7397

Diumenge 29 de gener a les 5 de la tarda, L’escriba organitza amb la col·laboració de l’Ateneu Manlleu un cafè filosòfic; El poder: l’art humà, a càrrec de Laura Vilaregut.

Laura Vilaregut proposa obrir un espai de reflexió en el qual compartir i acostar-se a les grans qüestions de què s’ocupa la Filosofia, que serien, alhora, les grans qüestions que a tots ens concerneixen pel simple fet d’existir: el poder, l’amor, la mort, la bellesa, la veritat, la justícia… Per acostar-nos-hi, podrem sentir allò que els més savis n’han dit al llarg de la història, servint-nos de punt de referència a l’hora d’iniciar el debat.

La Filosofia va molt més enllà dels textos dels autors, i si bé seran el referent, el més important és que dins d’aquest ritme de vida frenètic del nostre dia a dia, existeixi un breu espai de temps en el qual poder aturar-se a pensar i prendre consciència de la realitat, compartir les nostres veritats, escoltar-ne de noves, obrir els ulls, posar en dubte allò que donàvem per suposat… En definitiva, alimentar l’esperit crític que tant caracteritza la reflexió filosòfica i que tan necessari és en el nostre temps, on sembla que la tendència és esdevenir autòmats.

Anterior“Pedra de tartera” dissabte a l’ETC
Següent“Pessoa polifònic”, cafè literari a càrrec de Sergi Oliva
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.