imatge-pareja-abiertaPareja abierta és l’obra que es representarà aquest dissabte a l’Espai ETC de Vic, una obra on els protagonistes intentaran trencar amb la monotonia de la vida conjugal. Ara bé, quins límits seran capaços de traspassar? Estan preparats per obrir la relació i allunyar-se del concepte tradicional de parella? La resposta d’aquestes preguntes es planteja en un conjunt de situacions sovint absurdes però que es presenten amb un gran sentit de l’humor. 

Pareja abierta es representarà dissabte a les 21.30. Podeu adquirir les vostres entrades a través del web de l’ETC o el mateix dia a taquilla. Igualment, podeu participar al sorteig que organitza L’escriba a les xarxes socials: Facebook i Twitter.

També aprofitem per recordar que divendres a les 21.30 hi ha l’última representació de l’exitosa Laura a la ciutat dels Sants.

AnteriorEl silencio de la ciudad blanca, Eva Garcia Sáenz de Urturi
SegüentPulp o literatura de canya i cordill
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.