Sheep Without a Shepherd arrasa al Festival Nits de cinema oriental de Vic. La 17ª edició del Festival Nits de cinema oriental de Vic tanca una nova edició, i amb l’última pel·lícula s’entreguen també els premis del públic, la crítica i el jurat d’aquest any.

Oriol Estrada, Ivet Castelo i Lucía Alemany, jurat d’aquesta edició, han decidit atorgar el Premi del jurat a Sheep Without a Shepherd “pel seu atreviment, valentia temàtica i la contundència amb la que aposta per la transformació social. Per la precisió del seu guió i el ritme de la narrativa que atrapa al llarg de tot el metratge, el carisma dels personatges i la seva excel·lent interpretació, per la maduresa del to i la posada en escena i per posar en valor la cultura cinematogràfica”.

A banda d’això, Friend Zone ha estat reconeguda pel jurat amb una menció especial per la seva frescor i actualitat, l’originalitat de les escenes, la veritat darrere els personatges i la forma en què resol la seva relació. Aquesta pel·lícula “ens ha reconciliat amb el gènere de la comèdia romàntica”.

Per la seva banda, la premsa acreditada al festival i el públic coincideixen amb el jurat i considera que la millor pel·lícula del festival ha estat Sheep Without a Shepherd, de manera que esdevé la gran vencedora d’aquesta edició del Festival Nits.

Sam Quah dirigeix amb destresa aquest remake del film indi Drishyam. A ritme de thriller intens i intel·ligent, la pel·lícula explica la història d’una família xinesa resident a Tailàndia que porta una vida senzilla però feliç. Un dia, però, la filla gran és víctima d’una agressió en un campament d’estudiants i a partir d’aquí comença una espiral d’accidents, mentides i sospites, acompanyada d’una investigació policial.

I, finalment, el palmarès del festival ha quedat completat de la següent manera: el gat de la sort se l’ha emportat Sheep without Shepherd, seguit de molt de prop de Because of you, un drama taiwanès, i Sonchiriya, un western d’acció indi.

Molt aviat en podreu llegir la crítica!

AnteriorUn bon Sant Jordi d’estiu
Següent‘Cavalcarem tota la nit’, el recull de contes de Carlota Gurt
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.