Sheep Without a Shepherd arrasa al Festival Nits de cinema oriental de Vic. La 17ª edició del Festival Nits de cinema oriental de Vic tanca una nova edició, i amb l’última pel·lícula s’entreguen també els premis del públic, la crítica i el jurat d’aquest any.

Oriol Estrada, Ivet Castelo i Lucía Alemany, jurat d’aquesta edició, han decidit atorgar el Premi del jurat a Sheep Without a Shepherd “pel seu atreviment, valentia temàtica i la contundència amb la que aposta per la transformació social. Per la precisió del seu guió i el ritme de la narrativa que atrapa al llarg de tot el metratge, el carisma dels personatges i la seva excel·lent interpretació, per la maduresa del to i la posada en escena i per posar en valor la cultura cinematogràfica”.

A banda d’això, Friend Zone ha estat reconeguda pel jurat amb una menció especial per la seva frescor i actualitat, l’originalitat de les escenes, la veritat darrere els personatges i la forma en què resol la seva relació. Aquesta pel·lícula “ens ha reconciliat amb el gènere de la comèdia romàntica”.

Per la seva banda, la premsa acreditada al festival i el públic coincideixen amb el jurat i considera que la millor pel·lícula del festival ha estat Sheep Without a Shepherd, de manera que esdevé la gran vencedora d’aquesta edició del Festival Nits.

Sam Quah dirigeix amb destresa aquest remake del film indi Drishyam. A ritme de thriller intens i intel·ligent, la pel·lícula explica la història d’una família xinesa resident a Tailàndia que porta una vida senzilla però feliç. Un dia, però, la filla gran és víctima d’una agressió en un campament d’estudiants i a partir d’aquí comença una espiral d’accidents, mentides i sospites, acompanyada d’una investigació policial.

I, finalment, el palmarès del festival ha quedat completat de la següent manera: el gat de la sort se l’ha emportat Sheep without Shepherd, seguit de molt de prop de Because of you, un drama taiwanès, i Sonchiriya, un western d’acció indi.

Molt aviat en podreu llegir la crítica!