‘No està escrit a les estrelles’ de John Green

2128

No_esta_escrit_a_les_Estrelles-John_GreenNo està escrit a les estrelles ( títol original, The Fault in Our Stars); està escrita per John Green, un dels escriptors juvenils més importants del moment.

El llibre parla de la història d’una noia de disset anys (Hazel Grace) que té càncer. La seva mare la fa anar amb un grup de suport per a persones que estan en la mateixa situació que ella. Allà coneix l’Augustus Waters, un noi que va perdre la cama per culpa del càncer. De seguida es fan amics, i s’adonen que tenen els mateixos gustos, i volen anar a conèixer el seu escriptor preferit Peter Van Houten.

No està escrit a les estrelles, és un novel·la sobre la vida i la mort, i sobre els que estan atrapats entre els dos els dos mons… Riuràs, ploraràs i et quedaràs amb ganes de més. És una novel·la divertida i commovedora, és una història dolorosament preciosa sobre la vida i les pèrdues. És un llibre que a mi m’ha agradat molt i que me’l tornaria a llegir mil vegades més, perquè és un llibre que porta molta força i ganes de tirar endavant.

AnteriorNocturama
SegüentSegona crònica del Festival de San Sebastián 2016
Avatar photo
Anna Mencos Viñals ( Barcelona, 2000) ha acabat la ESO a FEDAC Manresa (Dominiques) i actualment està fent primer de batxillerat a l'IES Peguera. Li agrada molt llegir, en general llibres de tot tipus, però prefereix llegir sobre aventures i amor. En el futur li agradaria ser periodista, i escriure algun llibre.