Negra y Criminal. El final del camí

1823

L’any 2002 va ser un gran any pel gènere negre. En Paco Camarasa i la Montse Clavé van apostar totes les cartes per obrir una llibreria a Barcelona especialitzada en aquest gènere, la llibreria
Negra y Criminal (http://www.negraycriminal.com/). Una notícia bomba pels amants dels crims.

Després de 13 anys d’activitat, avui ens arriba la trista notícia que la llibreria tancarà les portes l’octubre d’aquest any. El libreria-negra-y-criminalsector de les llibreries i també l’editorial ha viscut grans canvis durant els últims anys i això passa factura a les petites superfícies com la “nostra”, segons els propietaris.

Des de L’escriba volem donar les gràcies a en Paco i la Montse per la feina magníficament feta durant els últims anys. Els molts fans dels actes criminals sobre paper us agrairem eternament l’empenta que heu donat a aquest gènere.

 

 

AnteriorSIMBIOSI Pep Elias & Llegim…? llibreria
SegüentAquest divendres al cinema…
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.