Zaid Ait Malek
Anna de Comet i Pascual

Com arriba un jove paleta marroquí a ser un dels corredors de muntanya mes forts i estimats del mon? Sense desitjar-ho, Zaid es va trobar creuant l’estret de Gibraltar d forma il·legal juntament amb el seu cosí. A partir d’aquest moment, s’haurà de crear una nova vida a la península, no sense viure moments molt durs i de grans dubtes, però arriba a passar de ser un recol·lector d’olives il·legal a una de les figures internacionals més reconegudes i emblemàtiques del trail running. Zaid és un personatge estimat allà on va. Deixa empremta per on passa. En aquestes pàgines trobareu una història de superació i d’immigració, més enllà de les carreres i de la muntanya.

 

Volta a Catalunya en 50 formatges artesans
Antoni de Chueca Abanco

Una altra manera de conèixer Catalunya, formatge a formatge, paisatge a paisatge. Els productes artesans són conseqüència de l’espai que els ha vist néixer, i els 50 formatges d’aquesta selecció ens mostres històries personals que hi ha darrere de cadascun d’ells i ens conviden a visitar els indrets que envolten les formatgeries. De la Costa Brava a l’Alta Ribagorça, del Maresme al Segrià, dels Pirineus a les Terres de l’Ebre, aquest llibre és un viatge ple de sabors, una veritable enciclopèdia dels formatges artesans de la nostra terra.

 


Aquestes son les recomanacions d’aquesta setmana de la Llibreria Muntanya de Llibres de Vic. 

 

AnteriorAquest dijous al cinema…
SegüentRessuscitem Shirley Jackson de la tomba on l’havíem enviat
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.