El meu primer llibre sobre els animals

James Alice
Ed.: Usborne
Amb aquest llibre, els més petits ho aprendran tot sobre els animals. En definitiva, els infants podran conèixer molts éssers vius fascinants que volen, repten, corren i neden. Tota una guia d’animals per posar noms i anar més enllà dels animals de la granja.

 

Carreteras azules

William Least Heat-Moon
Ed.: Capitán Swing Libros
William Least Heat-Moon va marxar amb poc més que un gran sentit de la curiositat sobre aquells petits pobles que apareixen en el mapa, si és que ho fan, perquè algun cartògraf té un espai per omplir: Remote, Oregon; Simplicity, Virginia; New Freedom, Pensilvania; Whynot, Mississippi… Les seves aventures, els seus descobriments i els seus records de les persones exterodinaries que va trobar pel camí equivalen a una revelació de la veritable experiència nord-americana.

La biblioteca fantasma

Jordi Masó Rahola
Ed.: Males Herbes
La biblioteca fantasma és plena d’històries incertes i de narradors improbables. Els artistes, músics o escriptors que protagonitzen aquests quaranta relats, es confonen amb la seva pròpia obra, s’hi amaguen o s’hi perden, tot caminant de puntetes per aquell territori sovint enganyós que anomenem “ficció”. En aquest nou volum, Jordi Masó Rahola treu més rendiment que mai al seu enginy, fent gala d’una ironia finíssima i una capacitat extraordinària per sorprendre el lector.

 

 

AnteriorLa maleta de la Hannah, de Karen Levine
SegüentAquest divendres al cine…
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.