La 19a edició del Manlleu Film Festival se celebrarà del 6 a l’11 de juliol

L’exterior del Museu del Ter serà, com és habitual, l’escenari principal, però també tindran lloc sessions oficials i fora de competició al Teatre Municipal.

El certamen acollirà la projecció de 40 curtmetratges repartits en les tres categories principals del festival: internacional, nacional, i Osona. Ja podeu consultar tota la programació.

Paral·lelament a la projecció de curtmetratges, tindran lloc dos tallers. Sergi Pérez impartirà un taller de disseny sonor en què els participants posaran so a clips audiovisuals a partir d’instruments, materials reciclats, percussió corporal i altres elements sonors. Per la seva banda, Martina Rogers ens convida a experimentar, a partir del moviment del fang, i imprimint i capturant-ne els canvis. Un taller per jugar amb fang i treballar amb la tècnica de l’stop motion. Ja podeu reservar les vostres entrades.

Per a més informació, podeu consultar el web del festival.

 

 

AnteriorAquest dijous al cinema…
SegüentMaterial multiusos per a petits lectors
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.