El passat divendres 3 de juliol a la Sala d’Exposicions de Can Puget, Sergi Oliva va donar el tret de sortida de les activitats del cicle “Aquest estiu vine a escribejar” amb una sessió de poesia, ‘Estimar la poesia sense por’.

Aquest divendres, el cicle d’activitats segueix endavant a càrrec de Meritxell Guitart, que oferirà una xerrada a la Sala d’Exposicions Can Patalarga sobre Cambodja. ‘Llibres de meravelles a Cambodja’ transportarà el públic pel país tot seguint les passes de Guitart, però també de Pierre Loti, que va descriure la seva navegació pel Mekong, un dels grans rius del món, al llibre Peregrino de Angkor (1901).

A més de conèixer alguns dels meravellosos temples que sorgeixen de la selva de Cambodja, també ens endinsarem en la tragèdia d’un país que intenta recuperar-se d’un dels terribles genocidis del segle XX, quan les tropes de Pol Pot van entrar a la capital i van iniciar un règim de terror que va acabar amb gairebé dos milions de persones mortes. D’aquest fet també ens n’han arribat testimonis, com First They Killed My Father, escrit per Loung Ung, un dels supervivents de la tragèdia.

‘Llibres de meravelles a Cambodja’, divendres 10 de juliol a les 8 del vespre a la Sala d’Exposicions de Can Patalarga.

 

 

lasolitaria_aAprofitem, també, per dir-vos que abans o després de la xerrada, podeu aprofitar per veure l’exposició del pintor i dibuixant Toni Casals Gil. La mostra artística, integrada per una vintena de peces, presenta força diversitat formal: des de dibuixos de llapis, tinta i monocroms, fins a pintures de dissenys abstractes de caràcter geomètric estructural.

 

 

 

image-0002

 

AnteriorFestival de cinema a la fresca de Manlleu
SegüentEntrevista a Sílvia Plana Molas
Avatar photo
Vaig estudiar Teoria de la Literatura i Literatura Comparada i soc professora de llengua i literatura catalanes. Llegeixo molt, escric i viatjo tant com puc. He publicat una novel·la, "Abraçaràs el riu i sabràs qui ets (Llunydelramat 2022) i un llibre de viatges, "De Vancouver a Whitehorse" (El Toll, 2016). M'agrada compartir el que llegeixo al compte d'instagram @llibretes_i_llibres