Neix Fantastic 7, una iniciativa amb la voluntat d’esdevenir un marc de diàleg entre creadors i inversors dins la indústria del gènere fantàstic, afegint-hi un espai d’estudi i anàlisi de tendències en la indústria. Fantastic 7 està creat conjuntament pel Marché du Film del Festival de Cannes (el principal mercat del món), l’experiència de Bernardo Bergeret a Blood Window (plataforma orientada a la comercialització i promoció de cinema de gènere iberoamericà) i el Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya (el número 1 del món quant a cinema de gènere), que ja va presentar fa 4 anys la competició de projectes Sitges Pitchbox en associació amb Filmarket Hub. L’objectiu: apropar diferents projectes en fase d’execució o ja finalitzats a socis comercials potencials de cara al seu desenvolupament o distribució.

A Fantastic 7, a més del Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, els altres festivals que formen part de Fantastic 7 són: el Festival Internacional de Cinema Fantàstic Bucheon, Festival Internacional de Cinema del Caire, el Festival Internacional de Cinema en Guadalajara (Mèxic), el Festival Internacional de Cinema i Premis de Macao, el South by Southwest i el Festival Internacional de Cinema de Toronto. 7 festivals, presentant cadascun un projecte del seu entorn. La primera edició del Fantastic 7 se celebrarà el proper diumenge 19 de maig en el marc del Festival de Cinema de Cannes, comptarà amb el director català J.A. Bayona com a padrí, i estarà integrat pels següents projectes:

  1. Sitges Festival Internacional de Fantàstic de Catalunya presenta: Baby, de Joanma Bajo Ulloa
  2. Festival Internacional de Cinema Fantàstic Bucheon presenta: Superpower girl, de Soo-young Kim
  3. Festival Internacional de Cinema del Caire presenta: Al Fil Al Azraa 2 (The Blue Elephant 2), de Marwan Hamed
  4. Festival Internacional de Cinema en Guadalajara presenta: Evasión (Escape), de Cristian Jiménez
  5. Festival Internacional de Cinema i Premis de Macao presenta: Wonderland, de Chao Kai Wang
  6. South by Southwest presenta: Haywire, de Mickey Keating
  7. Festival Internacional de Cinema de Toronto presenta: Blood Quantum, de Jeff Barnabay.
AnteriorSerietat al BCN Film Fest
Següent‘Un refugi per la Mel’, de Sheila G. Esquivel
Avatar photo
Informàtic de professió, guionista de formació, cinèfil per afició, i melòman per obsessió. Quan no està inventant històries per possibles pel·lícules, sèries o videojocs, gaudeix tant com pot de les què altres amb més empenta duen a terme, sobretot si provenen del continent asiàtic. La seva passió per la música i les bandes sonores arriba des que feia primària quan, amb cintes de cassette, grabava les cançons dels videojocs que jugava o els títols de crèdit de les pel·lícules que més l’impactaven. Des que es va graduar consumeix festivals de cinema de tot Catalunya (en especial el de Sitges) com si no hi hagués un demà, i intenta forjar-se un camí en el món multimèdia independent intentant escriure i desenvolupar els seus propis projectes. I tot això sent pèl-roig.