L’Ateneu Manlleu tindrà llar

1374

El passat dissabte l’Ateneu Manlleu va fer públic que finalment han aconseguit arribar a la xifra necessària de socis (115) per poder obrir un local propi que permeti organitzar les diferents activitats en un emplaçament amb el nom. Tal com Gerard Gómez (membre de l’Ateneu Manlleu) ens ha fet saber, l’espai té com a objectiu servir de llar a la xarxa d’associacions culturals que així ho necessitin o en vulguin disposar, a part, òbviament, de les activitats que es proposin des del mateix Ateneu.

La nau que s’ha escollit per a aquest propòsit és una antiga impremta del carrer Enric Delaris, 59 de Manlleu, ja que és un espai suficientment gran per poder-lo dividir en diferents espais interiors (bar, escenari, públic, etc.) i un espai exterior per poder fer activitats a la fresca.

Ara l’Ateneu haurà de demanar un crèdit d’uns 15.000 euros per poder afrontar la primera despesa d’aquest nou projecte. És una suma relativament baixa, ja que són els mateixos socis els que segurament assumiran les tasques de rehabilitació i acomodació que es durant a terme durant els mesos d’estiu.

L’Ateneu ha enunciat que tenen previst poder obrir i començar el programa d’activitats durant l’últim trimestre d’aquest 2015.

AnteriorLimbo, humor geriàtric a l’ETC
SegüentRoser Cabré-Verdiell. “Sóc subtilment exagerada”
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.