A mesura que s’acosta la 51a edició del Festival de Sitges, es van coneixent més pel·lícules que s’hi podran veure. En una època d’adaptacions constants de superherois, aquest 2018 arribarà a les nostres pantalles l’adaptació en imatge real d’un dels més particulars i propers, Superlópez. El film s’estrenarà el 23 de novembre, però el podrem veure en primícia durant el Festival de Sitges, a l’octubre.

Superlópez s’estrena coincidint amb el 45 aniversari del personatge creat per Jan. En aquesta adaptació li donarà vida un dels actors clau de la comèdia espanyola, Dani Rovira. Hi ha una gran expectativa per aquesta pel·lícula, ja que arriba signada per Javier Ruiz Caldera, qui ens va deixar bocabadats el 2015 amb la seva Anacleto: agente secreto. Aquella barreja de cinema d’acció, humor salvatge i amor tendre li pot anar molt bé a aquest superheroi de pa sucat amb oli. Per acabar de rematar la jugada, Superlópez compta amb Borja Cobeaga i Diego San José com a guionistes i hi tenim intèrprets imprescindibles com Julián López i Alexandra Jiménez.

Superlópez està produïda per Telecinco Cinema, Zeta Cinema i La Gran Superproducción AIE, amb la participació de Mediaset España i Movistar+, i el suport d’ICAA i ICEC. Distribueix Buena Vista Internacional. L’estrena en cinemes està prevista pel 23 de novembre.

Anterior‘Book challenge’, o repte literari
SegüentAquest divendres al cine…
Avatar photo
Vaig estudiar periodisme i treballo com a tècnic municipal. Dedico el temps lliure a la meva família, els llibres i el cinema. Cinèfil empedreït i espectador heterogeni, amant de tots els gèneres, estils i filmografies. No sabria dir quina és la meva pel·lícula favorita, però m’agrada veure cinema, parlar sobre cinema i també compartir el cinema: cada dimarts a Cineclub Vic i cada juliol al Festival Nits de cinema oriental.