La veritat i altres mentides de Sascha Arango

1807

La veritat i altres mentides de Sascha Arango – Editorial 62.

En Harry sembla que ha trobat finalment una aparent estabilitat vital i social. Convertit en un escriptor de fama reconeguda, s’esforça a satisfer les expectatives que el seu editor va dipositar a cegues des del primer moment quan tot just era un desconegut.
Ningú sospita que no sigui l’autor dels seus manuscrits. L’esposa d’en Harry, lletraferida, és qui escriu les novel·les que signa el seu marit. Ella no busca cap reconeixement i vol evitar l’esforç corrosiu que implica la visibilitat mediàtica. Un acord mutu entre l’anonimat d’ella i el prestigi que gestiona en Harry, sembla que satisfà a parts iguals la parella.
Aquest equilibri es trencarà quan en Harry, empès pel seu orgull de mascle, es veurà seduït per la secretària del seu propi editor.
“……gràcies a la seva experiència amb les mentides, en Harry no podia deixar de mentir si volia que els altres creguessin en ell. Davant la veritat s’havia de mostrar prudent i concís…”
Així és com l’autor del llibre vol mostrar en Harry, un artífex de les mentides, sense escrúpols ni sentiments, que anirà encerclant els altres personatges en un apassionant triangle amorós, literari i criminal.
Enmig d’un descarnat humor negre, la novel.la domina a la perfecció l’estructura i el ritme, amb girs imprevistos i cops d’efecte ben estudiats.

Recomanació de la Llibreria Anglada

AnteriorEl llindar de l’eternitat – Ken Follet
SegüentLa deducció d’en Sherlock Holmes: l’assassí és…
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.