La rosa entre els llops – Joaquim Molina

1677

Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica.

Baix Aragó, 1283. En aquesta terra de frontera, dominada pels castells, on els nobles i les ordes militars  lluiten per estendre el La rosa entre els llopsseu poder, la vida tranquil·la del jove pastor Joan del Mas es trenca tràgicament quan un mercenari al servei del senyor de Vall-de-roures l’intenta assassinar.

Acusat d’un crim que no ha comès, l’adolescent es veu obligat a fugir del seu petit món i s’embarca en un estrany viatge durant el qual el seu drama personal s’entrellaçarà amb una de les grans epopeies de la història medieval catalana i europea, protagonitzada pel qui es va convertir en el gran rei de la Mediterrània, Pere el Gran.

Una novel·la d’aventures on conflueixen monjos i soldats de l’orde de Calatrava, almogàvers, senyors feudals, dones intrigants, amors robats… I, de rerefons, la història d’un continent en formació, víctima dels jocs i de les lluites de poder entre la noblesa, l’Església i el Rei.

AnteriorEl lleopard – Jo Nesbo
SegüentAntoni Oliver: “La nostra idea és transferir tota aquesta nova tecnologia a editorials que vulguin aprofitar-la per publicar obres bilingües”
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.