El proper mes de març es publicarà a casa nostra l’obra de l’escriptor italià Erri de Luca, un dels autors més compromesos del panorama europeu.

La paraula contrària serà editada per Sembra Llibres amb un pròleg de luxe a càrrec de David Fernández, diputat de la CUP. L’obra pretén ser una eina de denúncia social i política a favor de la llibertat d’expressió i de la obligació de donar veu als més febles i als que són escoltats.

Sumant-se al rebombori europeu que hi ha al voltant dels atacs a la llibertat d’expressió a França i a Dinamarca, l’obra d’Erri està tenint una repercussió molt gran tant al seu país com a la resta d’Europa i no només pel seu missatge reivindicatiu sinó per les conseqüències legals que li ha reportat, i és que l’autor ha estat acusat d’incitació al sabotatge. Arran d’aquests fets i en solidaritat amb Erri, mig Europa li dona suport públic a les xarxes socials amb l’etiqueta #EsticambErri.

A L’Escriba estem amb Erri!

sembra-300x100

AnteriorS’acosten els Oscars
SegüentEscriure teatre: una qüestió de llançar-se a la piscina
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.