Títol: La otra señora Miller
Autor: Allison Dickson
Editorial: Martínez Roca

La otra señora Miller és un thriller psicològic d’Allison Dickson. La senyora Miller és la filla d’un milionari sense escrúpols amb molt mala fama que acaba de morir. L’únic que vol la protagonista és viure tranquil·la a casa seva, apartada de la societat i que ningú la relacioni amb el seu pare. La seva afable vida es veu truncada per l’aparició d’una persona que l’espia contínuament. Els seus veritables problemes, però, començaran quan una família aparentment normal es muda a la casa del davant.

La otra señora Miller és una novel·la que comença de forma molt lenta, explicant la vida quotidiana de la protagonista i com va morint lentament la passió i el seu matrimoni. Confesso que vaig estar a punt d’abandonar la lectura fins que un tomb extraordinari de la trama capgira la novel·la de dalt a baix. A partir d’aquest punt, el gran misteri està servit i els esdeveniments es desboquen. Tothom sembla sospitós i la protagonista no sabrà en qui pot confiar. Cada personatge té els seus propis secrets i motivacions, que xocaran amb els interessos ocults dels altres.

Agradarà a…

Als amants de novel·la negra de tipus psicològic que vulguin descobrir els secrets d’un veïnat elitista.

No agradarà a…

Qui no vulgui esperar-se a arribar a la meitat del llibre per entrar plenament en la història.

Portada

AnteriorAquest divendres 25 de març als cinemes…
SegüentCINECLUB VIC. Shiva Baby
Avatar photo
Bibliotecària d’origen i programadora de professió. Busqueu-me entre llibres, davant de l’ordinador o estirada al sofà (refugiada sota la meva manta). No sóc gaire selectiva però com més acció, misteri i màgia hi hagi, molt millor.