La Calle Andersen – Sofia Rhei i Marian Womack

1423

La Calle AndersenEn la Copenhaguen de plena revolució industrial, una nena corre pels carrers nevats, fugint d’un grup d’adolescents amb males intencions. En Kay i la Gerda, no gaire més grans que la víctima, veuen la persecució i decideixen ajudar-la: s’enfrontaran al grup d’adolescents i acabaran rescatats per un misteriós tercer personatge. Així comença una gran aventura on s’uneixen la ciència i la màgia. O, potser, com deia Arthur C. Clarke, ambdues siguin indistingibles. Impressionants autòmats, la lluita per la creació de vida artificial, investigadors sense escrúpols, experiments fallits amb humans.

Una història descarnada protagonitzada per un grup de joves sense res a perdre i malvats inventors amb molt, molt a guanyar.

AnteriorJan Plata 3: La mort i la violeta – Josep Lluís Badal/Jordi Lafebre (il·lustrador)
SegüentLa Mansió de l’Esparver – Luca Blengino/Ivan Bigarella (il·lustrador)
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.