Amb el cicle “La Biblioteca a la fresca”, la Biblioteca recupera algunes de les activitats que es van haver d’ajornar a causa de la COVID-19. 

Els propers dijous 16, 23 i 30 de juliol La Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA ha programat tres activitats literàries amb la presència dels autors dels llibres que es presentaran:

El 16 de juliol, a les 19:30 h, tindrà lloc el Club de lectura amb Xavier Bosch i es comentarà el llibre Paraules que tu entendràs (Ed. Columna). L’activitat està dins del cicle Lletres en viu de la Institució de les lletres catalanes (Generalitat de Catalunya) i estarà conduïda per Anna Piella.

El 23 de juliol, a les 20.00 h, hi haurà la Presentació del llibre de Juan Antonio Oliva, Neopiel (Ed. Cazador de ratas), a càrrec de David Alarcón, corrector lingüístic i col·laborador de la revista Vaulderie.

El 30 de juliol, a les 20.00 h, es durà a terme la presentació del llibre d’Stefanie Kremser, Si aquest carrer fos meu (Eds. de 1984), a càrrec de Mita Casacuberta, doctora en filologia catalana (UAB) i professora de literatura contemporània (UdG).

Aquestes activitats s’havien programat pels mesos de març i abril, però a causa de la pandèmia es van haver d’ajornar. En aquesta ocasió, s’ha buscat un espai a l’aire lliure com és Can Puget, i així donar continuïtat a les activitats de divulgació literària. L’aforament estarà limitat i la disposició de les cadires respectarà la normativa actual de distanciament físic. Tothom que hi vulgui participar ha de portar mascareta i a l’entrada s’haurà de netejar amb gel hidroalcohòlic. No cal fer reserva de cadira: es recomana accedir a l’espai uns minuts abans de l’inici dels actes programats.

En tots aquests actes hi haurà la presència de la Llibreria Contijoch per si algú del públic vol aprofitar per comprar el llibre i fer-lo signar per part de l’autor o autora.

AnteriorAquest divendres als cines…
SegüentEnnio Morricone
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.