Perquè llegir i viatjar són dos grans plaers que ara poden anar lligats. Us ensenyem 3 hotels europeus on podeu trobar-hi biblioteques, això si… a més de la maleta i el llibre, prepareu també la butxaca!

Zurich

L’hotel B2 boutique and spa era l’antiga fàbrica de cervesa Hülrimann, la qual ha esdevingut un hotel de primera línia, que compta entre els seus serveis una biblioteca amb més de 30.000 llibres i plena de sofàs per llegir. Compta amb espais moderns, amplis i presumeix de calma i tranquilitat. El preu de l’habitació per nit és de 280€ aproximadament.

París

Més a prop, a París, podeu trobar l’hotel Montalembert. La biblioteca és més modesta però té molt d’encant i es troba en ple centre de la ciutat. Si mai hi voleu anar, comenceu a estalviar perquè el preu per nit va dels 200 als 290€ i la major part dels llibres no es llegeixen en un dia.

Florència

L’hotel Il Salvatino, a uns 4 quilòmetres de Florència, compta amb uns exteriors increíbles que us faràn oblidar tots els problemes i preocupacions. Una enorme casa reformada en què no només la lectura és una forma d’evasió. La nit s’enfila a uns 290€; no se si podreu dormir!

 

(font: trivago)

Pels que aneu a hotelets més modestos podeu portar la biblioteca a sobre tal com fem la major part dels mortals.

AnteriorKafka i els embolics kafkians
SegüentOdiseo: el retorno
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.