El proper 24 de novembre es presenta a Sant Cugat l’antologia de relats Terra de Crims. És la segona antologia de relats criminals que publica Edicions Xandri. La primera va ser Crims nostrats on vam tenir el plaer d’entrevistar una de les autores.

Ara, Edicions Xandri ho ha tornat a fer, ha tornat a cometre 10 crims de la mà de 10 autors procedents de diferents indrets de la geografia catalana. El repte? 10 títols relacionats amb la cultura catalana (fuet, senyera, anxaneta, caganer…) van ser els encarregats de dictar les pautes dels autors els quals no van saber mai quin títol els tocaria fins havent passat el sorteig.

Ignasi Bea

 

Anna Maria Villalonga

Irene Solanich (redactora d’aquest mitjà)

Quim Cruselles

Tura Soler

Mariona Isern

Carles Mentuy

David Comuñas

Judith Vives

JR Armadàs (autor i editor del recull)

Però, això no ha estat cap mena d’obstacle per perpetrar aquests crims a la catalana i matar a tort i a dret al llarg de les pàgines d’aquesta nova antologia que ja podreu trobar al mercat.

AnteriorCINECLUB VIC. Naves misteriosas
Següent‘Tan tuyo como tu muerte’ d’Emili Bayo
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.