Fa olor de juliol i això vol dir que torna a Manlleu el Festival de Cinema a la Fresca, una activitat que des de fa 14 anys té lloc els dimecres de juliol als Jardins de Can Puget i que posa a l’abast del públic una proposta cinematogràfica original i atrevida que no deixa indiferent.

Com és habitual, a les 20 h s’obriran les portes dels jardins. Enguany, com a novetat, ha la possiblitat de sopar i beure gràcies a la Food Truck de La Thomasina. Però a les 22 h, tots a punt perquè es projecta la pel·lícula.

La proposta és d’allò més asseguible. El preu de l’entrada serà de 4€ i 3€ pels que tinguin Carnet Jove. Cinema de qualitat al millor preu.

L’autor del cartell d’aquest any és Adrià Ballús. Pel que fa a la programació, aquest any s’hi podran veure Aftersun, Nope, El bosque i Los cinco diablos.

Programació

Dimecres 3 de juliol. Aftersun. Charlotte Wells (Regne Unit, 2022).
Dimecres 10 de juliol: Nope. Jordan Peele (Estats Units, 2022)
Dimecres 17 de juliol: El bosque. M. Night Shyamalan (Estats Units, 2004)
Dimecres 24 de juliol: Los cinco diablos. Léa Mysius (França, 2022)

 

Anterior‘Cròniques americanes’, Kris Ubach
Següent‘Guanyaràs una mar llisa’, Miquel Martín i Sierra
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.