Cada dimecres de juliol Manlleu oferirà, un any més, sessions de cinema a la fresca i sopars temàtics als Jardins de Can Puget (Baixada de la Fidela, 1-3). Amb aquesta edició, el Festival Cinema a la Fresca de Manlleu ja farà deu anys que se celebra. A les 20 h hi haurà obertura de portes i sopar a càrrec de les empreses Sambucus i Pilster i a les 22 h començarà la projecció de la pel·lícula.

A més de cinema, amb motiu d’aquests deu anys de cine, també a Can Puget, es podrá veure una exposició commemorativa que estarà oberta fins al 16 d’agost i que ha anat a càrrec de Pol Robles.

Amb l’objectiu de millorar la previsió i controlar l’aforament es recomana comprar les entrades en llínia a través del web www.entradesmanlleu.cat. El preu de l’entrada té un cost de 3 euros (2 amb Carnet Jove). L’entrada amb el sopar inclòs, val 9 euros (7 amb Carnet Jove).

Sessions

  • Dimecres 1 de juliol. Border. Ali Abbasi (Suècia, 2018)
  • Dimecres 8 de juliol. Los miserables. Ladj Ly (França 2019)
  • Dimecres 15 de juliol. Train to Busan. Yeon Sang-ho (Corea del sud, 2016)
  • Dimecres 22 de juliol. Thelma. Joachim Trier (Noruega, 2017)
  • Dimecres 29 de juliol. The Florida Project. Sean Baker (EUA, 2017)

 

foto portada: manlleu.cat

AnteriorAquest divendres al cine…
SegüentEl nostre futur: “Homo Deus”
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.