El infants que durant el 2018 celebrin el seu sisè aniversari, rebran una targeta per valor de 13 €, que podran bescanviar per un llibre infantil a les llibreries adherides, entre el 15 d’octubre i el 30 de novembre.

 

El Departament de Cultura de la Generalitat, juntament amb el Gremi de Llibreters i el Gremi d’Editors de Catalunya, ha tornat a posar en marxa la campanya ‘Fas 6 anys. Tria un llibre’, que té com a objectius promoure la visita i descoberta de les llibreries per part dels nens i nenes acompanyats d’adults, estimular l’hàbit lector i fomentar el valor del llibre entre els menuts que inicien el seu aprenentatge en la lectura.

https://www.youtube.com/watch?v=K5pLfnMeHRw&feature=youtu.be

Com participar-hi?

  • Tots els nens i nenes que enguany facin o hagin fet 6 anys, independentment de la data, reben a casa una carta amb una targeta que poden bescanviar per un llibre de temàtica infantil, del 15 d’octubre al 30 de novembre del 2018 (limitada fins a finalitzar la dotació pressupostària).
  • Si no heu rebut el cupó bescanviable, heu d’enviar un correu electrònic a fas6anys@gencat.cat abans del 30 de novembre especificant: nom, cognoms i adreça completa. Us facilitaran un codi per poder realitzar el bescanvi.

Amb la targeta, els infants poden obtenir un llibre de fins a màxim 13 €, si el llibre escollit supera el valor del cupó, el client abonarà la diferència. És important tenir en compte que només es pot obtenir un llibre per cupó i que aquest ha de ser de temàtica infantil.

Aquesta campanya arriba a un total de 78.567 nens i nenes catalans que podran anar a qualsevol de les 298 llibreries d’arreu del territori que s’hi han adherit. Podeu consultar les llibreries que hi participen, de cada província i altra informació al següent enllaç.

Si l’infant té dificultats per poder desplaçar-se a una llibreria, també es pot realitzar el bescanvi en aquest web.

Des de l’Escriba, us animem a participar en aquesta campanya, la qual acosta els infants a les llibreries i els convida a fullejar llibres, escollir-ne un i començar la seva biblioteca particular.

AnteriorDes de dins
SegüentLa música i el cinema tornen a unir-se en la XV edició de l’In-Edit Festival
Avatar photo
Em dic Èrica Cano i sóc psicòloga infantil, especialitzada en els trastorns de l’aprenentatge, i estudiant de logopèdia. Em declaro incapaç de sortir d’una llibreria sense passar per la secció infantil i no puc evitar comprar algun conte o llibre per a infants. Per la meva professió, em crida l’atenció la literatura infantil que parla sobre emocions, valors, educació, aprenentatges i desenvolupament cognitiu i personal. M’agrada explicar contes i ajudar als nens i nenes que tenen dificultats lectoescriptures. M’encanten les lletres, els seus sons i les seves formes, d’aquí i de la meva afició per cosir surt el meu petit projecte: Moixaines by erica, on cuso lletres tèxtils de diferents mesures i colors.