Neix un nou festival de cinema a terres catalanes, i aquest fet a nosaltres ens fa trempar de valent. De l’1 al 4 de Juliol tindrà lloc la primera edició del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi de Llobregat. La zona zero d’aquest festival estarà situada als cines Can Castellet (C/ Jaume I 32, de Sant Boi de Llobregat), però durant els 4 dies de festival trobarem moltes altres activitats distribuïdes per diferents punts de la ciutat.

Després d’un any d’incertesa degut a la pandèmia, finalment, el FANTBOI obrirà les seves portes amb una selecció de pel·lícules que farà les delícies dels amants del cinema fantàstic i de terror. En aquesta primera edició, el FANTBOI comptarà amb una Secció Oficial a competició que inclourà 10 llargmetratges a concurs (dels quals 3 són documentals) així com 2 films a la secció retrospectiva.

Però això no es tot, senyores i senyors. Durant els 4 dies de FANTBOI també hi haurà temps pels curtmetratges, que estaran dividits en dos blocs: El “Sang Boi”, una marató de curts de terror Gore prevista pel dissabte a la nit, i un intensiu dels millor curts fantàstics, tan nacionals com internacionals, que podrem degustar el diumenge tarda.

El FANTBOI neix sota la batuta de 5 pilars bàsics que han cregut en aquest fantàstic projecte i que no han descansat (malgrat els temps que corren) fins a culminar el seu somni de fer realitat el Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi de Llobregat. Ells són l’Hugo Cobo, director de cine i productor de títols com Cautivos o Apòstata i que exerceix les funcions de director del festival; Israel Gordon, conductor del magazine radiofònic El momento inútil a ràdio Sant Boi i subdirector del FANTBOI; Ylenia Cañadas, programadora i cap de premsa i una professional del món de la crítica cinematogràfica que ha exercit de jurat en diferents festivals; i per acabar, hi trobem l’Ana Vargas i la Marta Herrero, que s’uniran a l’equip com a programadores.

Comença el compte enrere per aquest primer Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi de Llobregat que promet emocions fortes pel amants del gènere. Per a més informació i per consultar tota la programació, entreu al web del festival FANTBOI

AnteriorCINECLUB VIC. Gattaca
SegüentAquest divendres al cine…
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.