It

Gènere: terror, drama, suspens
País: Estats Units
Director: Andrés Muschietti
Data d’estrena: divendres 8 de setembre
Repartiment: Bill Skarsgård, Jaeden Lieberher, Finn Wolfhard, Jack Dylan Grazer, Sophia Lillis, Jeremy Ray Taylor,
Vegeu el tràiler

Sinopsi
Ens situem en un estiu dels anys 80 en un petit poble de Maine, on un grup de nens investiga una onada de morts en estranyes que escampen el terror entre els vilatans. El responsable de les morts és un sàdic amb una terrorífica disfressa de pallasso. Aconseguiran plantar-li cara?

Churchill

Gènere: Biografia, drama, guerra
País: Anglaterra, Estats Units
Director: Jonathan Teplitzky
Data d’estrena: divendres 8 de setembre
Repartiment: Brian Cox, Miranda Richardson, John Slattery
Vegeu el tràiler 

Sinopsi
El primer ministre Winston Churchill va haver de prendre una important decisió en les tenses 48 hores prèvies al desembarcament de Normandia l’any 1944. Durant aquestes hores es va veure obligat a enfrontar-se als seus generals i als aliats nord-americans abans del moment que va esdevenir en punt d’inflexió de la Segona Guerra Mundial.

El amante doble

Gènere: suspens, eròtic
País: França
Director: François Ozon
Data d’estrena: divendres 8 de setembre
Repartiment: Marine Vacth, Jérémie Renier, Jacqueline Bisset
Vegeu el tràiler

Sinopsi
La Chloé és una jove fràgil i depressiva que s’enamora del seu psiquiatre. Uns mesos més tard, se’n van a viure junts, moment en el qual ella descobreix que el seu amant li ha amagat part de la seva identitat.

El lado oscuro del corazón

Gènere: comèdia dramàtica
País: Argentina, Canadà
Director: Eliseo Subiela
Data d’estrena: divendres 8 de setembre
Repartiment: Andre Melancon, Ines Vernengo, Dario Grandinetti
Vegeu el tràiler

Sinopsi
Oliverio, un poeta inconformista, vaga pels carrer de Buenos Aires perseguit per una que la noia sàpiga volar. La seva cerca de la mor no dóna els seus fruits, de manera que són moltes les dones que passen per la seva vida, fins que coneix l’Ana, una prostituta que canviarà la seva concepció de la vida. representació de la mort i a la recerca de l’amor, però una de les condicions imprescindibles.

La escala

Gènere: drama
País: França
Director: Delphine Coulin, Muriel Coulin
Data de l’estrena: divendres 8 de setembre
Repartiment: Soko, Ariane Labed, Ginger Romàn
Vegeu el tràiler

Sinopsi
L’Aurora i la Marina, amigues de la infantesa i companyes de l’exèrcit, tornen d’una missió a Afganistan. Per tal d’oblidar la guerra i tornar al món real, tot el seu destacament passa tres dies en un hotel de cinc estrelles a Xipre. Tots els esdeveniments que van tenir llos durant la guerra i els traumes s’intenten pal·liar amb jocs de realitat virtual. Tot i així, no és fàcil oblidar tot el que han viscut.

The Limehouse Golem

Gènere: terror, suspens
País: Anglaterra
Director: Juan Carlos Medina
Data de l’estrena: divendres 8 de setembre
Repartiment: Olivia Cooke, Bill Nighy, Douglas Booth
Vegeu el tràiler

Sinopsi
L’acció se situa al barri londinenc de Limehouse l’any 1880, on s’escapa el terror a partir d’una sèrie d’assassinats tan macabres que la població creu que només poden haver estat perpetrats pel Golem. Per acabar amb els crims, la policia posa al capdavant de la investigació el detectiu Kildare, el qual tractarà de resoldre qui és el veritable assassí.

 

Anterior5 apps per continuar gaudint de Joc de Trons
SegüentVerónica, terror en estat pur
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.