Estrenes de la setmana 27/11/2015

1468

Droga Oral
Títol:
 Droga oral

Gènere: Documental

Nacionalitat: Espanya

Director: Chus Gutiérrez

Data d’estrena: Dijous, 26 de Novembre de 2015

Repartiment: Alberto García-Alix, Chus Gutiérrez

Durant una setmana, un grup de persones de totes las edats passa davant d’una càmera per parlar de les seves experiències amb les drogues. Per què aquesta pel·lícula? Perquè las drogues formen part de la vida, de las ciutats en les que vivim, de la cultura contemporània.

 

La calle de la amarguraTítol: La Calle de la Amargura

Gènere: Crim

Nacionalitat: Mèxic

Director: Arturo Ripstein

Data d’estrena: Divendres, 27 de Novembre de 2015

Repartiment: Alberto Estrella, Silvia Pasquel, Arcelia Ramírez, Patricia Reyes Spíndola, Alejandro Suárez, Nora Velázquez

És la matinada i dues putes d’edat provecta tornen als seus antres. No estan cansades de treballar. Estan cansades de no fer-ho. Una, a casa seva, té problemes amb la filla adolescent i amb el marit transvestit.

 

Títol: La Maniobra de HeimlichLa maniobra de Heimlich

Gènere: Comedia

Nacionalitat: Espanya

Director: Manolo Vázquez

Data d’estrena: Divendres, 27 de Novembre de 2015

Repartiment: Jacob Torres, Alba Yañez, Miki Esparbé, Jordi Vilches, Marta Torné, Albert Ribalta, Judit Uriach, Blanca Martínez, Mar del Hoyo, Marta Bassols, Jordi Estrada

Alex Pareja (Jacob Torres) és un escriptor que va tenir el seu major èxit amb la seva  primera novel·la, La maniobra de Heimlich publicada l’any 2003, i que tractava sobre la mort de la seva novia a l’ennuegar-se amb un tros de pollastre durant un sopar.

 

SinsajoTítol: Los Juegos Del Hambre: Sinsajo. Parte II

Gènere: Thriller, Ciencia Ficció

Nacionalitat: USA

Director: Francis Lawrence

Data d’estrena: Divendres, 27 de Novembre de 2015

Repartiment: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Julianne Moore, Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Stanley Tucci, Donald Sutherland, Toby Jones, Sam Claflin, Jena Malone, Natalie Dormer, Gwendoline Christie

Los Juegos Del Hambre: Sinsajo. Parte II ens porta la impactant conclusió de la franquícia, en la qual Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) s’adona que no només està en joc la seva supervivència, sinó també el futur.

 

Nadie quiere la noche

Títol: Nadie quiere la noche

Gènere: Drama

Nacionalitat: Espanya, França, Bulgària

Director: Isabel Coixet

Data d’estrena: Divendres, 27 de Novembre de 2015

Repartiment: Juliette Binoche, Rinko Kikuchi, Gabriel Byrne, Matt Salinger, Velizar Binev, Ben Temple, Ciro Miró, Reed Brody

Nadie quiere la noche és la història d’una dona, Josephine Peary (Juliette Binoche), que vol reunir-se amb el seu marit, l’explorador Robert Peary, i compartir amb ell l’instant de glòria de descobrir el Pol Nord.

 

PaulinaTítol: Paulina

Gènere: Thriller

Nacionalitat: Argentina, Brasil, França

Director: Santiago Mitre

Data d’estrena: Divendres, 27 de Novembre de 2015

Repartiment: Dolores Fonzi, Oscar Martínez, Esteban Lamothe, Cristian Salguero

Paulina, 28 anys, decideix deixar de banda una brillant carrera com a advocada a Buenos Aires per dedicar-se a l’activisme social en una zona situada entre Argentina, Paraguai y Brasil.

 

AssassinTítol: The Assassin

Gènere: Accin, Drama

Nacionalitat: Taiwán

Director: Hsiao-Hsien Hou

Data d’estrena: Divendres, 27 de Novembre de 2015

Repartiment: Qi Shu, Chen Chang, Satoshi Tsumabuki, Shao-Huai Chang, Nikki Hsin-Ying Hsieh, Ethan Juan, Zhen Yu Lei, Fang Mei, Dahong Ni, Jacques Picoux, Fang-yi Sheu, Chun Shih, Mei Yong, Yun Zhou

Xina, segla IX.

Nie Yinniang, la filla de deu anys del general, és segrestada per una monja que la inicia en les arts marcials, transformant-la en una extraordinària assassina encarregada d’eliminar els governadors locals cruels i corruptes. Un dia, després de fracassar en una missió, la seva mestra l’envia on va néixer, y li ordena matar l’home amb qui estava promesa, un cosí que controla la major zona militar del nord de Xina.

 

Títol: The Diary Of A Teenage GirlThe diary of a teenage girl

Gènere: Drama, Romàntica

Nacionalitat: USA

Director: Marielle Heller

Data d’estrena: divendres, 27 de Novembre de 2015

Repartiment: Bel Powley, Domino The Cat, Kristen Wiig, Alexander Skarsgård, Christopher Meloni, Abby Wait, Miranda Bailey, Carson Mell, John Parsons, Madeleine Waters, Austin Lyon, Quinn Nagle, DavyClements, Charles Lewis III, David Fine

Com la majoria de les adolescents, Minni Goetze (Bel Powley) anhela l’amor, l’acceptació i el sentit de la vida. Minnie comença un complicat afer amb el xicot de la seva mare (Kristen Wigg), “el hombre más guapo del mundo”, Monroe Rutherford (Alexander Skarsgård). El que segueix a això es una mordaç, divertida i provocativa narració sobre el despertar sexual i artístic d’una noia, lliure de judicis.

AnteriorSPECTRE
SegüentCineclubVic
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.