L’autor colombià Manuel Polanco Torres publica el seu segon llibre El espacio público y rural en Colombia amb Bebookness, el qual ja està disponible a Amazon, Apple, Google Play, Kobo i Barnes and Noble.

El espacio público y rural en Colombia és un ambiciós projecte sobre com millorar la vida i l’espai a Colòmbia. Després d’estar 37 anys estudiant i treballant als Estats Units, Polanco decideix escriure aquest llibre, on plasma tot el que ha après al llarg d’aquests anys per tal d’ajudar i millorar la vida a Colòmbia.

El lector podrà trobar en el llibre una sèrie d’accions que poden ajudar de manera substancial a millorar la vida colombiana en tots els seus aspectes: social, econòmic, de seguretat… Aquestes accions es poden extrapolar a altres països i, fins i tot, a l’ambient laboral.

Una de les accions que proposa l’autor és, per exemple, embellir les vies públiques per tal de fomentar el turisme, la qual cosa comportarà més ingressos econòmics i més llocs de treball.

La intenció de Polanco en escriure aquest llibre és deixar un llegat que proposi una millora del seu país natal, Colòmbia.

Llegeix més sobre El espacio público y rural en Colombia.

 

 

AnteriorMOTHER!, la crítica
SegüentUna història de bogeria. Crítica de ‘Happy End’
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.