Com escollir el millor llibre per als petits de la casa!

1456

A vegades escollir un llibre per Sant Jordi pot ser una feina molt complicada, hi ha molt per triar, una gran varietat d’opcions diferents. I quan es tracta dels més petits la tasca es complica. Per aquest motiu us faig una sèrie de recomanacions per poder escollir un llibre amb el qual gaudeixin i aprenguin a la vegada.

Comencem pels clàssics, un clàssic sempre és una bona opció i si a més és amb relleus desplegables encara millor. Aquest és el cas dels llibres de Meritxell Martí i Xavier Salomó on podem trobar des de La llegenda de Sant Jordi, molt adient en aquestes dates, a altres clàssics com Els tres porquets, La Ventafocs, La Caputxeta Vermella

Si en canvi preferiu optar per un llibre modern, us podeu decantar pels llibres on es treballen les emocions. Els animals de la granja és un llibre en què els petits es distrauran amb els dibuixos d’animals i aprendran mentre giren els diferents estats d’ànim. La tristesa, l’alegria, la por… i com una emoció pot tenir el seu oposat.

Continuant amb els llibres d’animalons Les estacions ofereix una explicació del canvi de paisatge i d’animals que succeeix al llarg de l’any. No obstant això, aquest no és el principal atractiu del llibre, la seva gràcia recau en els forats dels animals que es mantenen en diferents estacions i desapareixen quan per exemple és l’hora d’hibernar. D’aquesta manera no només podran aprendre les diferències entre les estacions sinó també les similituds.

Encara hi ha una altra gran opció els llibres que ajuden en el dia a dia. Com els de la col·lecció de Ja sóc gran. Que acompanyen moments com el de treure els bolquers, el xumet i fins i tot anar a dormir. En aquest últim àmbit també pot servir el llibre Tothom badalla, on a través dels animalons aquests petits moments crítics, com anar a dormir és fan més fàcils i agradables. Els petits se sentiran acompanyats i els desplegables amb què veuran els animals badallar els divertiran.

Aquesta és una petita llista de les recomanacions perquè els més petits es diverteixin per Sant Jordi, mentre s’introdueixen en el món dels contes. Espero que us hagi agradat. Feliç diada!

AnteriorRecital de poesia, Sant Jordi 2017, a l’ETC Teatre
SegüentCineclub Vic
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.