Entrevista a Marc Orra Boix

1998

Electricista de professió però marcorracinèfil de vocació. Soc un amant de la història i ocupo les hores perdudes entre pel·lícules i lectures. Aficionat radiofònic m’agrada perdrem pel món de les ones, però si realment em voleu trobar, dins d’un cinema m’haureu de buscar.

 • Paraules o expressions que més dius.
  • Tinc una mania i quan una cosa està be o m’agrada sempre dic: correcta/e.
 • Amb quin personatge cinematogràfic t’identifiques?
  • En  tinc dos. Un és Gordie Lachance (Will Wheatton) del film del 86 de Rob Reiner Cuenta Conmigo ja que sempre m’han fascinat els relats de joves i les seves aventures en aquells estius quant encarar teníem un bri d’innocència a la sang. I l’altre és Martin Mcfly (Michael J. Fox) bàsicament perquè sóc fan de la trilogia.
 • Director/actor que no suportes.
  • Jo no diria suportar, però sí que no m’agrada gens James Cameron, ja que no m’ha agradat mai res del que ha fet. A qui sí que no suportu es a Jim Carrey. Tot i que reconec que en algun paper ha estat encertat, quan el veig en pantalla no puc deixar de pensar en les patètiques interpretacions del detectiu de mascotes Ace Ventura…Bufff no puc amb ell.
 • Pel·lícula a casa o al cine?
  • Al cine i sol.
 • Quantes pel·lícules mires al cap del mes?
  • Entra 8 i 10
 • Lloc preferit per mirar una pel·lícula? I impossible?
  • Sala dos del cinema Vigatà. Un lloc impossible seria en una casa amb mes de 5 persones mirant la pel·lícula. Segur que no callaria ningú.
 • Manies de cinèfil.
  • Tinc la mania que quan acabo de mirar una pel·lícula, necessito buscar-ne informació. Una altra seria que no m’agrada menjar mentre miro una pel·lícula.
 • Alguna frase que recordis d’alguna pel·lícula.
  • Sempre em ve al cap: “Piadosa muerte, te encanta sentirte culpable verdad Louis…” de Entrevistra con el vampiro.
 • Última pel·lícula que has vist
  • Filth de Jon S. Baird i protagonitzada per un gran i que cada dia m’agrada més James McAvoy. Un deliri surrealista, un d’aquells films britànics transgressors i políticament incorrectes.
 • Una recomanació.
  • Sempre recomano Run, Lola, run de Tom Tykwe i amb Franka Potente com a protagonista. Un film frenètic que sempre m’ha captivat.
 • Versió original o doblada?
  • Original, però si està ben doblada no em fa res.
 • La pel·lícula pendent.
  • Diner de Barry Levinson, un director que m’encanta. Mai trobo el moment per mirar-la.

 

 

Anterior10 rutes literàries per amenitzar els viatges
SegüentRepàs del cicle d’estiu “Vine a escribejar amb nosaltres”
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.