Cinemes Girona, de Barcelona, és una de les sales que més lluita per oferir una programació variada i de qualitat amb la intenció d’atraure tot tipus de públic a través d’estrenes i programacions especials. A partir de l’1 de juliol, i fins a finals de juliol (atenció que és aquesta setmana), Cinemes Girona posa a la venda el seu abonament anual amb el preu especial de 65€. Es pot comprar a la taquilla de la sala (carrer Girona, 175) o a través de la web del TRESC – Comunitat de Cultura. La resta de l’any es pot trobar per 190€. L’oferta és fantàstica! 

Curts protagonitzats per David Verdaguer

A més, per animar d’una manera divertida i original aquesta campanya, Cinemes Girona ha produït tres mini-curtmetratges protagonitzats per l’actor David Verdaguer (Estiu 1993, Els dies que vindran), que ja es poden veure a través de les xarxes. Es tracta de tres petites històries, dirigides per Rubén Seca, en les quals Verdaguer interpreta un cinèfil que arriba a Cinemes Girona per comprar el seu abonament. Què li passarà? Amb qui es trobarà a l’entrada de la sala? Les sorpreses i les situacions divertides no es faran esperar. L’estètica en blanc i negre i la narrativa del cinema mut converteixen les aventures (i algunes desventures!) del divertit i atabalat personatge de Verdaguer en un elogi i una celebració del gag clàssic. El missatge: veure les pel·lícules en un cinema i, a més, ben acompanyat sempre és molt millor.

 

Portada

AnteriorAquest divendres 22 de juliol als cines…
SegüentAquest divendres 29 de juliol als cines…
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.