El secreto de la felicidad a Manlleu

1776

el secreto de la felicidadMontse López Ballester, coach personal i autora de El secreto de la felicidad , serà a Manlleu aquest dissabte dia 2 d’abril del 2016. Es tracta del primer llibre que escriu Montse López, que fa poc va ser editat i publicat per ella mateixa a Amazon, on va aconseguir ser bestseller el primer dia del seu llançament. L’autora és experta en motivació i autoestima, i en aquest llibre d’autoajuda pretén guiar el lector en la recerca d’una vida plena, donant claus importants per aconseguir l’èxit en tots els aspectes de la vida i parlant-nos de la gestió de les emocions.

La presentació oficial del llibre fou recentment a Barcelona, però ara serà a Manlleu en motiu de la inauguració del centre de salut integral Higia per parlar-nos tant del llibre com d’aquest secret que tothom vol conèixer: com aconseguir la felicitat.

L’esdeveniment tindrà lloc al centre de salut Higia situat al Passeig Doctor Joan Oliveras número 139 de higiaManlleu, on a les 11 del matí s’obriran portes per donar la benvinguda al centre i a l’autora, que començarà la xerrada a les 12. Per acabar la vetllada, s’oferirà un pica-pica a les 12.30 i es podrà visitar el nou centre que ofereix els serveis de fisioterapia, psicologia, logopèdia i nutrició, entre d’altres, i impulsat per tres joves emprenedors de la comarca d’Osona.

AnteriorDissabte de dansa a l’ETC
SegüentBATMAN vs SUPERMAN: El amanecer de la Justicia
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.