El perdedor món dels gèneres de ficció

1729

Us heu parat a pensar mai quants gèneres de ficció hi ha? Es poden comptar? On són les fronteres d’un gènere i d’un altre?

Semblen preguntes fàcils, però en realitat aquest món és molt més complex del que sembla. Això és perquè l’única cosa que posa límits a la ficció és la nostra pròpia imaginació, i la imaginació és tant extensa com el cervell ens permeti.

Ara ens podem sentir perduts en un mar de llibres i gèneres, però la gent de Pop Chart Lab ens facilita una mica les coses. Han creat un pòster que uneix gèneres de ficció amb els llibres que defineixen cada un d’aquests gèneres. Podeu adquirí el pòster a mida real aquí. Però l’Escriba us porta la imatge perquè simplement pugueu xafardejar i perdre-us pel món de la literatura de ficció.

Literary Fiction Genres

 

AnteriorLa isla mínima
SegüentCatul
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.