El dimoni de la perversitat. E.A.Poe

2918

Cartell Allan Poe Escribaj2Curiosament, ahir Edgar Allan Poe hagués complert 166 anys. I, com una premonició, nosaltres vam acabar d’ultimar els detalls tècnics per a presentar oficialment la xerrada que tindrà lloc aquest proper divendres a la Sala d’Exposicions de Can Puget“El dimoni de la perversitat. E.A. Poe”.

Pol Robles (Arkham Studio) i Robert Jové (bibliotecari) oferiran una mirada transversal a la biografia i obra d’Egar Allan Poe. Parlaran dels fets que van marcar més la seva vida, com la infantesa o el pas per l’acadèmia militar de West Point, i de la seva obra més reeixida: contes, poemes i alguna pinzellada al seu assaig metafísic. Igualment, comentaran el concepte del “dimoni de la perversitat”, idea que dóna nom a la xerrada, i faran referència a les adaptacions i influències de la seva obra.

Esteu convidats, doncs, a una vetllada envoltada del misteri més terrorífic i pervers dels últims segles. Divendres 16 d’octubre a 2/4 de 9 del vespre a la Sala d’Exposicions de Can Puget, a Manlleu. 

AnteriorMaterial sensorial per als més petits
SegüentAquest divendres al cinema…
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.