El film Drácula de Denise Castro s’estrenarà al lloc on va néixer: Transilvània. La pel·lícula es projectarà en el marc de l’International Vampire Film and Arts Festival de Sighisoara (Romania) i formarà part de la secció oficial del certamen que tindrà lloc entre el 7 i el 10 de juny.

A continuació, aquest llargmetratge començarà una ruta de projeccions a nivell internacional. A casa nostra es podrà veure al Festival Sant Cugat Fantàstic i  tindrà l’honor de ser el film que clausurarà i, per tant, posarà punt i final al festival.

La pel·lícula

Drácula de Denise Castro és la primera producció de la productora catalana Vampi Films. En ella, la seva directora proposa als espectadors una reinterpretació d’aquest clàssic a partir d’aquesta versió molt personal impregnada d’una barreja d’humor i terror a parts iguals.

El llargmetratge està protagonitzat per Ricard Balada, Clàudia Trujillo, Alfredo Ruiz i la mateixa Denise Castro, que a més de dirigir i actuar també és l’autora del guió.

Per altra banda, el rodatge va tenir lloc entre Transilvània i Catalunya. Els exteriors es van rodar al Castell de Bran on es diu que el mismíssim Bram Stoker, autor de Dràcula, es va inspirar per escriure la novel·la protagonitzada pel Comte Dràcula.

 

AnteriorCrítica de ‘Un lugar tranquilo’ (A quiet place)
SegüentEls propers 7, 8 i 9 de maig torna la Festa del Cine
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.