“Per arribar fins aquí de vegades has de tornar al principi”. L’editorial Destino ha distribuït a través de les xarxes socials un booktrailer en què s’anuncia el llançament de la propera novel·la de Dolores Redondo i que sortirà a la venda el proper 1 d’octubre. L’afirmació genera més preguntes que respostes. Reviurà l’autora el personatge d’Amaia Salazar? Tornarà a ambientar la història al Baztán? Haurem d’esperar a l’octubre per esbrinar-ho. De moment ens han avançat el títol, La cara norte del corazón, i la portada. A més, han fet saber als lectors que efectivament l’autora reviurà el personatge d’Amaia i protagonista de la trilogia que la va catapultar a la fama.

Pels que no la conegueu, aquesta autora donostiarra va escriure una trilogia formada per El guardián invisible, Legado en los huesos i Ofrenda a la tormenta; tres títols de gènere policíac en què el misteri i la negror hi estan molt presents. La seva quarta novel·la, titulada Todo esto te daré, li va reportar el Premi Planeta de 2016. En total, ha arribat a més de dos milions de lectors.

Però les alegries no acaben aquí. El primer volum de la trilogia del Baztán va adaptar-se al cinema l’any 2017 sota el mateix títol i va ser vist per més de mig milió d’espectadors. El film va estar dirigit per Fernando González Molina i el repartiment va estar encapçalat per Marta Etura, Elvira Mínguez, Francesc Orella, Itziar Aizpuru, Carlos Librado i Miquel Fernández entre altres. La segona part, Legado en los huesos, veurà la llum el 5 de desembre d’eguany tot i que podrà veure’s abans al Festival de Sitges, i la tercera i última part, Ofrenda a la tormenta, s’estrenarà el 3 d’abril de 2020. La novel·la guardonada amb el Premi Planeta també tindrà una versió cinematogràfica.

AnteriorPalmarés de la 67ena edició del Festival de Cinema de San Sebastián
SegüentCINECLUB VIC. Ocaña, retrat intermitent
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.