Curtmetratges amb els seus directors

7326

L’última parada de les jornades de L’escriba 2016 són quatre curtmetratges de quatre directors catalans. Tots quatre estaran a Manlleu el dia 21 a les 20.00 a l’Ateneu Manlleu per presentar-nos la seva obra i donar-nos l’oportunitat de gaudir-la a través dels nostres ulls i dels seus.

Castidermiacastidermia_s-182971232-large

Director: Marc Carreté | 2012 | 15 min

Es tracte del segon curtmetratge del cineasta santcugatenc. Va recorre diversos festivals internacionals, va estar nominat al millor curtmetratge al Festival de Sitges, l’any 2012, va optar al Melies de plata al millor curt de gènere europeu. Castidermia es un slasher tradicional que narra el desafortunat encontre entre un sense sostre, fill de taxidermista, i un grup d’adolescents que tenen la mala costum de burlar-se d’ell.

 Last ClipSin título

Director: Pau Carreté|2016 |5 min

En Jan és un jove youtuber especialitzat en localitzar i explorar cases abandonades. És juliol i, en plenes vacances estivals al poble, tres amics l’acompanyen a visitar una casa d’estiueig que porta massa anys tancada. Escrit, produït i dirigit pel debutant Pau Carreté, el curt està protagonitzat per Clàudia Pons, Biel Montoro i Clàudia Vega.

 Lo cantaba Nina SimoneLo-cantaba-Nina-Simone

Directora: Mireia Llinàs| 2015 |17 min

En David i en Salva comparteixen desgràcia. S’han vist abocats a viure al carrer però afronten l’adversitat des d’actituds contraposades. En David ha perdut l’esperança i està enfonsat. En Salva encara cada dia amb optimisme i il·lusió. Que els seus camins es creuin els canviarà la vida fins el punt de descobrir que tenen més en comú del que pensen.

 SombrasSombras

Director: Adrià Guxens| 2016|5 min

La Dina i la seva àvia Jenna ja porten un temps sense parlar-se. Un plat de sopa serà la gota que farà vessar el got en aquest fred  i tens clima familiar. Curtmetratge minimalista en blanc i negre on la fotografia és gairebé tan determinant com les protagonistes.

 

 

AnteriorSerà el nostre secret
SegüentNits, cinema i orientalisme
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.