Curs d’iniciació a la narrativa a Torelló

1647

Vall del gesL’Escola d’escriptura de l’Ateneu Barcelonès juntament amb l’AMPA de l’Escola Vall del Ges de Torelló han impulsat un curs d’iniciació a la narrativa. Els objectius del curs són endinsar l’alumnat en el món literari de la creació i descobrir-ne l’entrellat tot analitzant però també generant textos literaris. El curs estarà dirigit per Maria Rosa Nogué, escriptora i professora de l’Ateneu Barcelonès i s’impartirà els dimarts de 6 a 8 de la tarda a la Biblioteca de l’Escola Vall del Ges durant els dies 4, 11, 18, 25 de novembre; 2, 9, 16, 23 de desembre i 13 i 20 de gener.

Si hi esteu interessats podeu formalitzar la matrícula (240€) tot trucant a la Secretaria de l’Escola d’Escriptura (93.317.49.08) de dilluns a dijous de 10 a 14h i de 16.30 a 20h i els divendres de 10 a 14h.

escola d'escriptura

AnteriorNus Creacions. On els monstres són els bons
SegüentJan Plata 3: La mort i la violeta – Josep Lluís Badal/Jordi Lafebre (il·lustrador)
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.