“Coses que dèiem avui” a l’ETC

1444

Dissabte 11 de febrer a 2/4 de 10 del vespre, a la Sala ETC de Vic La  Cia. Guarderia Teatre presenta la seva adaptació de Coses que dèiem avui, una obra basada en la producció del Grec Festival de Barcelona i la Sala Beckett dirigida per Julio Manrique l’any 2010.

Coses que dèiem avui representa tres peces breus de l’autor Neil LaBute: Aventura, Les fúries Tobogan, totes elles íntimes, delicades i violentes sotmeses a l’exposició pública. El seu títol ens dóna, en realitat, una pista del que podrem veure dalt de l’escenari: Coses que dèiem avui és, també, el títol d’una cançó dels Beatles.

Les entrades es poden comprar a través de la web de l’ETC o el mateix dia a taquilla. Com cada setmana, també, L’escriba impulsa un sorteig a través de les xarxes socials: Facebook i Twitter.

 

AnteriorCineclub Vic
SegüentEl nen que es va convertir en paquet, Francesc Estival
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.