Concurs El Bigoti

1603

Ja ha arribat el Movember! El mes de la moustache, és a dir, del bigoti, i per celebrar-ho engeguem un concurs!

Envia’ns una foto on hi aparegui un bigoti i participaràs en el sorteig de l’exemplar d’Emmanuel Carrère, El Bigoti, gentilesa dels nostres amics de Labreu Edicions.

Tenim quatre exemplars, així que tens quatre oportunitats!

Envia’ns les teves propostes fotogràfiques a info@lescriba.cat o a les xarxes socials.

Inspira’t i deixa volar la teva imaginació!

Foto L'Escriba + El Bigoti

* Els participants es responsabilitzen del compliment de les disposicions legals vigents en matèria de propietat intel·lectual i del dret a la pròpia imatge, declarant, responsablement que la difusió o reproducció de l’obra en el marc del present concurs no lesionarà o perjudicarà dret del participant ni de tercers.

* D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades personals facilitades seran tractades amb la finalitat de participar en el certamen, així com informar, per correu electrònic o ordinari, de futures activitats organitzades per L’Escriba, excepte si s’indica el contrari en sol·licitar la participació. L’Escriba podrà fer públiques les obres presentades, amb indicació del nom del seu autor. Per a l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició s’haurà de dirigir al responsable del fitxer, L’Escriba.

 

AnteriorAntoni Oliver: “La nostra idea és transferir tota aquesta nova tecnologia a editorials que vulguin aprofitar-la per publicar obres bilingües”
Següent10 dades sobre la traducció i la literatura
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.