I Concurs de relats tuitaires

1863

La revista L’Escriba convoca el primer Concurs de relats tuitaires en motiu del segon número de la revista L’Escriba en paper. Animem a participar totes aquelles persones amb imaginació desbordant que desitgin escriure quatre ratlles per emportar-se un lot de llibres i a més poder veure el seu relat publicat a la revista.Imatge

A continuació us deixem les bases del concurs.

Bases concurs tuitaire

Participants

 • No hi ha límits d’edats

Condicions

 • Cal tenir un compte personal de Twitter o fer-se’l
 • Cal fer-se seguidor del compte de Twitter de L’Escriba @lescribacat
 • Les piulades:
  • S’han d’escriure en català o castellà.
  • Han de ser de creació pròpia.
  • Han de tenir una extensió màxima de 140 caràcters (etiqueta inclosa).
  • La temàtica és lliure però han de contenir una petita història.
  • La participació en el concurs implica l’acceptació de les bases i condicions.

Com participar-hi

Els microrelats són piulades (un tuit) de contingut lliure, però sense faltar el respecte a ningú. Els usuaris han d’incloure en el relat l’etiqueta #relatsescriba i L’Escriba anirà repiulant. Es podran presentar tants microrelats com es vulgui.

Terminis

El joc s’iniciarà el 29 de febrer i acabarà l’19 de març a les 13.00 h. No s’acceptaran els relats piulats més enllà de les 13.00 h de l’11 de març.

Els finalistes es donaran a conèixer mitjançant els comptes de Twitter (@lescribacat) i Facebook de L’Escriba el dia 14 de març.

Jurat

El jurat estarà format per persones de l’entorn de L’Escriba.

Premis

Hi haurà un guanyador que obtindrà un lot de 3 llibres. Ens posarem en contacte amb el guanyador per fer-li arribar el lot.

No obstant això, els 7 primers classificats aniran inclosos en el número 2 de la revista de L’Escriba que sortirà el dia de Sant Jordi (23 d’abril del 2016).

Protecció de dades

Les dades personals dels participants estaran subjectes a les condicions de protecció de dades que regeixen les plataformes Facebook i Twitter. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades al fitxer anomenat CONCURSOS, PROMOCIONS I ACTES DIVERSOS, la finalitat del qual és, entre d’altres, la gestió de les dades de les persones participants en concursos, promocions i actes de L’Escriba.

Difusió i drets de propietat intel·lectual

Les persones que participin en aquest concurs autoritzen L’Escriba a fer ús, explotació i difusió de les piulades en activitats promocionals i de publicitat del concurs. Les piulades guanyadores i les finalistes passen a ser propietat de L’Escriba, que es reserva tots els drets per a l’ús, la reproducció, la difusió, l’exhibició, la comunicació pública i la divulgació en tot tipus de materials i publicacions de L’Escriba, amb l’esment de l’autor/a.

 

 

AnteriorCreed. La leyenda de Rocky
SegüentCineclubVic
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.