La coartada de la Reina Ginebra

2207

La Reina Ginebra és la primera en seure a la butaca que heu preparat per a l’interrogatori als sospitosos. Com a la resta de personatges, no l’heu deixat que es mogués del menjador des de la descoberta del crim. Se la veu segura, respira tranquil·la i amb serenor i fa esperar les seves respostes amb un silenci després de cada pregunta.

“Jo he marxat pels volts de quarts de 9 a la meva cambra reial perquè em trobava indisposta. He cridat la meva donzella perquè em servís una aspirina. Per cert… és possible que algú m’hagi vist sortir de l’escriptorium perquè aquest és el camí més curt des de la meva cambra fins al menjador. Si hi havia algú?…doncs la veritat és que no. Quan he passat per allà no hi havia absolutament ningú.”

Escolta la coartada de la Reina Ginebra:

[td_text_with_title custom_title=”Reina Ginebra”]


És l’esposa legítima del Rei Artús i, en conseqüència, una de les protagonistes de les històries conegudes com a Matèria de Bretanya o cicle artúric, tot un conjunt d’obres que parlen sobre les vivències del Rei Artús, la seva cort i la recerca del Sant Greal.[/td_text_with_title]

Què en penses? Creus que la Reina Ginebra ha estat l’assassina? Participa, comenta al web, a les xarxes socials, envia’ns un correu i participa al sorteig de dos llibres.
AnteriorSospitosos
SegüentPistes
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.