ELLING // Petter Næss, Noruega, 2001

Producció: Maipo Film

Guió: Axel Hellstenius i Larry Stuckey a partir de la novel·la de Ingvar Ambjørnsen
Música: Lars Lillo-Stenberg
Muntatge: Inge-Lise Langfeldt
Durada: 89 min
Intèrprets:  Per Christian Ellefsen, Sven Nordin, Marit Pia Jacobsen, Jørgen Langhelle, Per Christensen, Hilde Olausson, Ola Otnes, Eli Anne Linnestad.

Elling està basada en una novel·la del reconegut autor noruec Ingvar Ambjørnsen. Elling és unboig molt especial, enginyós, xerraire i una mica pedant, que s´aïlla de la societat degut als temors irracionals que l´assetgen. Les peripècies que ha d´afrontar en la nova etapa de convivència i integració social estan narrades en primera persona amb humor i tendresa, sense amagar un rerefons dramàtic i evitant amb encert el tractament moralista.

Programada conjuntament amb Osonament (Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d´Osona dins del programa d´actes amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental (10 d´octubre).

Dimarts, 2 d´octubre. 22h
Idioma: noruec amb subtítols
Aportació: 5 euros. Socis: entrada gratuïta
Socis VicJove: 4 euros
Lloc: Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic

AnteriorAquest divendres al cinema…
Següent‘Els avantatges de ser un marginat’ de Stephen Chbosky
Avatar photo
Elèctric de professió, però cinèfil de vocació. Soc un amant de la història i ocupo les hores perdudes entre pel·lícules i lectures. Aficionat radiofònic, m'agrada perdre'm pel món de les ones, però si realment em voleu trobar, dins d'un cinema m'haureu de buscar.